Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje

 
clipart_vergaderen_animaatjes-5.jpg

Wie zijn wij..

 

Informatie van de oudercommissie.

 

De Oudercommissie van Knorretje is er voor de communicatie tussen de ouders en het dagelijks bestuur van Knorretje. Wij vergaderen ongeveer 4 per per jaar met elkaar en hebben tussendoor ook regelmatig contact.

We bespreken dingen als het GGD rapport, dagelijkse dingen maar ook de bijzonderheden worden altijd met ons gedeeld. Ook als ze veranderingen willen doorvoeren worden deze ook met ons besproken.

Verder hebben wij het onderling over wat wij vinden dat er kan veranderen/ verbeteren,  cadeautjes voor de kinderen en helpen wij bij evenementen met de organisatie en hand en spandiensten. Tevens organiseren wij regelmatig ouderavonden over verschillende onderwerpen die in de leeftijd van 0 t/m 4 belangrijk zijn. Kortom je bent meer betrokken bij het kinderdagverblijf waar je je kids heen brengt! 

 

 

Vragen over of voor de oudercommissie? Mail ons: ocknorretje@hotmail.com

De oudercommissie bestaat uit de volgende leden:

Wie zijn wij?

 ----

Via deze weg stel ik mij graag aan jullie voor. Ik ben Lisanne, getrouwd met Jan Albert en trotse moeder van Daniël. Met heel veel plezier gaat Daniël naar Knorretje toe, hij geniet van het spelen en de dieren vindt hij prachtig. Hij leert een hoop van de leidsters maar ook van de andere kinderen op de groep. Kortom een plek waar Daniël met een lach heengaat en wij hem met een goed gevoel naar toe brengen. Daarom wil ik graag, namens de ouders, vanuit de oudercommissie iets bij dragen aan de kwaliteit, groei en ontwikkeling van Knorretje. Voel je vrij om ons aan te spreken, met elkaar dragen we bij aan deze fijne plek voor onze kinderen! 

 Mijn naam is Martine Hoekstra en ik ben moeder van Esmée en Luc. Beiden zijn vanaf ze 3 maanden oud zijn naar Knorretje toe gegaan. Esmée is inmiddels 5 en naar de basisschool, Luc gaat nog steeds met veel plezier 3 dagen per week naar de groep Kruimeltje. Inmiddels hebben we dus 5 jaar ervaring met Knorretje en bevalt dit nog steeds heel goed. De betrokkenheid van de leidsters, de fijne groepen met kindjes van 0 tot 4 door elkaar heen en het heerlijk buiten spelen maakt dat onze kinderen het altijd een feest gevonden hebben om hier naar toe te gaan. Inmiddels zit ik alweer 4 jaar in de oudercommissie. Als oudercommissie zijn we nauw betrokken bij de ontwikkelingen die Knorretje doormaakt en kunnen we onze gedachten over Knorretje met Els en Hans delen. We organiseren 1 tot 2 keer per jaar een ouderavond en daarnaast doen op de speciale dagen zoals Sinterklaas en schaapscheerdersfeest iets extra's voor de kinderen. Mochten jullie vragen of ideeën hebben, schiet een van ons dan aan op de groepen of stuur een mail.

 

Hallo, mijn naam is Sabine.

Ik ben moeder van Fabienne en Trevor. Fabienne is 2 jaar en Trevor is nu 8 maanden oud. Ze gaan allebei 1 dag in de week naar ‘Knorrie’ toe. Zo noemt mijn dochter Knorretje 😊Ze zitten op de groep Kaboutertje en Kikkertje.  Ze hebben het er ontzettend goed naar hun zin. Ik merk dat mijn dochter veel opsteekt in de groep.Als ik aan haar vraag waar ze dat geleerd heeft dan zegt ze ‘bij Knorrie’. Ik merk dat de leidsters met veel passie hun beroep uitoefenen. Als ik mijn kinderen kom brengen zie ik gewoon dat ze gek zijn op mijn kindjes.Het leuke van Knorretje vind ik dat er leuke dingen voor de kids worden georganiseerd. Er wordt o.a. aandacht geschonken aan Carnaval, een kerstlunch of Puk komt logeren.Ik vind het fijn dat mijn kinderen in goede handen zijn. Toen ik werd gevraagd om de Oudercommissie te komen versterken heb ik meteen ingestemd. Ik vind het leuk om meer betrokken te zijn bij de organisatie waar mijn kinderen naartoe gaan. En als ik bij de organisatie iets extra’s aan kan toevoegen dan doe ik dat graag!

 

Hallo mijn naam is Marjan van den Hoorn en ik ben moeder van 3 mannetjes. De oudste Harm gaat inmiddels al naar de basisschool, maar is de afgelopen 4 jaar met veel plezier naar knorretje gegaan, de jongste 2 Rens en Nick van bijna 1 jaar gaan nu 3 dagen per week ook met veel plezier naar Knorretje!  Het spelen met de kinderen en de liefde van de leidsters maakt dat ze het helemaal leuk vinden! Wij zijn bij Knorretje terecht gekomen door de goede ervaring van mijn collega's, we zijn daar wezen kijken en zijn na die tijd ook nergens anders meer geweest , het voelde direct goed! Toen er een oproep kwam voor de oudercommissie, 3.5 jaar geleden, dacht ik dan ook , net wat voor mij, meedenken en iets kunnen betekenen voor Knorretje,  maar bovenal voor de kinderen.

Hoi!

Mijn naam is Eva Windhorst - te Brake en ik ben de super trotse moeder van Job!Job gaat elke maandag naar Kruimeltje waar hij zijn plekje helemaal gevonden heeft. Ik laat Job daar dan ook elke maandag met een gerust hart achter bij Methilde en Chera. Omdat ik het belangrijk vind om betrokken te zijn bij alles wat Job aangaat, heb ik me

aangesloten bij de oudercommissie. Hopelijk gaan we samen mooie & leuke dingen doen, organiseren en beleven!

 

------------------------------------------------------------------------------------

Verder is onze Kinderdagverblijf aangesloten bij Stichting Klachtencommissie Kinderopvang (sKK) Voor informatie:www.klachtkinderopvang.nl