Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje
Agrarischkinderdagverblijf Knorretje
 
oudercommissie.jpg

Oudercommissie Knorretje

De Oudercommissie 
 
Als oudercommissie behartigen wij de gezamenlijke belangen van de kinderen en ouders die verbonden zijn aan het kinderdagverblijf.  
Het doel van de oudercommissie is o.a. om in samenwerking met de organisatie de kwaliteit van de opvang te behouden en te verbeteren. Dankzij het medezeggenschapsrecht van de oudercommissie dat is vastgelegd in de Wet kinderopvang, heeft de oudercommissie inspraak op diverse aspecten van de opvang. 


De commissie vergadert zo’n 4 keer per jaar met de organisatie.  Zaken zoals veranderingen, het GGD rapport en bijzonderheden worden o.a. besproken. Ook geven wij advies over belangrijke onderwerpen.  


Daarnaast organiseren wij ouderavonden waarin een bepaald thema centraal staat. Wij helpen mee bij evenementen of regelen een kleinigheidje voor de kinderen en de leidsters. 


Een paar keer per jaar ontvangt u van ons een nieuwsbrief.  
Zijn er vragen of heeft u tips die u van belang vindt binnen ons kinderdagverblijf, neemt u dan gerust contact met ons op. 


U kunt ons berichten via het volgende e-mailadres: ocknorretje@hotmail.com  
Met vriendelijke groet, 
 
De Oudercommissie  

Verder is ons kinderdagverblijf aangesloten bij Stichting Klachtencommissie Kinderopvang (SKK) Voor informatie:www.klachtkinderopvang.nl

 

 

De oudercommissie bestaat uit de volgende leden:

Wie zijn wij?

Lisanne:

Via deze weg stel ik mij graag aan jullie voor. Ik ben Lisanne, getrouwd met Jan Albert en trotse moeder van Daniël. Met heel veel plezier gaat Daniël naar Knorretje toe, hij geniet van het spelen en de dieren vindt hij prachtig. Hij leert een hoop van de leidsters maar ook van de andere kinderen op de groep. Kortom een plek waar Daniël met een lach heengaat en waar wij hem met een goed gevoel naar toe brengen. Daarom wil ik graag, namens de ouders, vanuit de oudercommissie iets bij dragen aan de kwaliteit, groei en ontwikkeling van Knorretje. Voel je vrij om ons aan te spreken, met elkaar dragen we bij aan deze fijne plek voor onze kinderen! 

Sabine: 

Hallo, mijn naam is Sabine. Ik ben moeder van Fabienne en Trevor. Fabienne is 2 jaar en Trevor is nu 8 maanden oud. Ze gaan allebei 1 dag in de week naar ‘Knorrie’ toe. Zo noemt mijn dochter Knorretje 😊Ze zitten op de groep Kaboutertje en Kikkertje.  Ze hebben het er ontzettend goed naar hun zin. Ik merk dat mijn dochter veel opsteekt in de groep.Als ik aan haar vraag waar ze dat geleerd heeft dan zegt ze ‘bij Knorrie’. Ik merk dat de leidsters met veel passie hun beroep uitoefenen. Als ik mijn kinderen kom brengen zie ik gewoon dat ze gek zijn op mijn kindjes.Het leuke van Knorretje vind ik dat er leuke dingen voor de kids worden georganiseerd. Er wordt onder andere aandacht geschonken aan carnaval, een kerstlunch of Puk komt logeren.Ik vind het fijn dat mijn kinderen in goede handen zijn. Toen ik werd gevraagd om de oudercommissie te komen versterken heb ik meteen ingestemd. Ik vind het leuk om meer betrokken te zijn bij de organisatie waar mijn kinderen naartoe gaan. En als ik aan de organisatie iets extra’s aan kan toevoegen dan doe ik dat graag!

 Eva:

Hoi!Mijn naam is Eva Windhorst - te Brake en ik ben de super trotse moeder van Job!Job gaat elke maandag naar Kruimeltje waar hij zijn plekje helemaal gevonden heeft. Ik laat Job daar dan ook elke maandag met een gerust hart achter bij Methilde en Chera. Omdat ik het belangrijk vind om betrokken te zijn bij alles wat Job aangaat, heb ik me aangesloten bij de oudercommissie. Hopelijk gaan we samen mooie & leuke dingen doen, organiseren en beleven!

Jacoline

Hallo, ik ben Jacoline en getrouwd met Ronnie. Samen zijn wij de trotse ouders van Danno (Kaboutertje) en Luana (Kikkertje). Ze zijn allebei elke woensdag te vinden bij Knorretje. Zowel Danno als Luana hebben het daar allebei erg naar hun zin. Samen spelen met alle andere kindjes en leidster, en soms even samen als ze bij elkaar op bezoek gaan♡. Juist omdat ik zie met hoeveel plezier mijn kinderen hier heen gaan, ben ik bij de OC gegaan. Om te zien of ik vanuit mn eigen rol als ouder nog iets kan betekenen voor mn eigen kinderen en natuurlijk voor jullie kinderen. Mocht je ergens vragen over hebben spreek me gerust aan, dan gaan we samen opzoek naar het antwoord.

Corinne:

Mijn naam is Corinne de Boer – van Walderveen.
Samen met mij man zijn wij trotse ouders van onze dochter. Zij zit sinds augustus 2019 op dinsdag bij Kruimeltje en op de woensdag bij Kaboutertje. Wij zien dat zij het naar haar zin heeft en veel leert van de andere kinderen op de groep. Het sociale contact zien wij dan ook echt als een meerwaarde. Als ouder is het toch prettig wanneer je kind een fijne dag heeft, dan is onze dag eigenlijk ook al goed!
Sinds januari 2021 ben ik lid geworden van de oudercommissie bij Knorretje.
Het leek mij interessant en leuk om mee te kunnen denken en adviezen te kunnen geven. Uiteraard mag iedereen mij benaderen wanneer er vragen zijn of wanneer je gewoon even iets leuks zou willen bespreken.