Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje

 
clipart_vergaderen_animaatjes-5.jpg

Wie zijn wij..

 

Informatie van de oudercommissie.

 

De Oudercommissie van Knorretje is er voor de communicatie tussen de ouders en het dagelijks bestuur van Knorretje. Wij vergaderen ongeveer 4 per per jaar met elkaar en hebben tussendoor ook regelmatig contact.

We bespreken dingen als het GGD rapport, dagelijkse dingen maar ook de bijzonderheden worden altijd met ons gedeeld. Ook als ze veranderingen willen doorvoeren worden deze ook met ons besproken.

Verder hebben wij het onderling over wat wij vinden dat er kan veranderen/ verbeteren,  cadeautjes voor de kinderen en helpen wij bij evenementen met de organisatie en hand en spandiensten. Tevens organiseren wij regelmatig ouderavonden over verschillende onderwerpen die in de leeftijd van 0 t/m 4 belangrijk zijn. Kortom je bent meer betrokken bij het kinderdagverblijf waar je je kids heen brengt! 

 

 

Vragen over of voor de oudercommissie? Mail ons: ocknorretje@hotmail.com

De oudercommissie bestaat uit de volgende leden:

Wie zijn wij?

Mijn naam is Martine Hoekstra, en ben  moeder van Esmée en Luc .Esmée en Luc gaan met heel  veel plezier  3 dagen in de week naar Knorretje op de groep Kruimeltje. Knorretje is het eerste kinderdagverblijf waar we zijn gaan kijken en dat voelde meteen zo goed dat we niet meer verder hebben gekeken.Tot op heden hebben we daar ook geen spijt van gehad!.De betrokkenheid van de leidsters , de fijne groepen met kindjes van 0 tot vier door elkaar heen en het heerlijk buiten spelen maakt dat Esmee en Luc het een feest vinden om hier naar toe te gaan.Als je dan gevraagd wordt om lid te worden van de oudercommissie doe je dat dan ook graag . Als oudercommissie zijn we nauw betrokken bij de ontwikkelingen die Knorretje doormaakt en kunnen we onze gedachten over Knorretje snel met Els en Hans delen.Daarnaast doen we iets extra's voor de kinderen op de speciale dagen zoals bijvoorbeeld het schaapscheerdersfeest. Ik heb er heel veel zin in.

Hallo, mijn naam is Kelly. Ik ben de trotse moeder van John en Joep. John is 3 jaar en gaat sinds mei 2016 op de dinsdagen met veel plezier naar de groep Vlindertje en gaat vanaf mei naar de groep Kaboutertje, Joep is 10 weken en komt in augustus ook op Kaboutertje.
Nog altijd blij dat wij destijds voor Knorretje gekozen hebben. John geniet ontzettend van de dinsdagen en heeft de mooiste verhalen als hij thuiskomt. Fijn om je kind met een gerust hart achter te kunnen laten.
Toen ik het oproepje zag voor een plekje in de oudercommissie, hoefde ik niet lang na te denken. Mooi om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan dit mooie kinderdagverblijf. Groetjes, Kelly

  Mijn naam is Milly, ik ben de moeder van twee heerlijke mannetjes die met veel plezier naar Knorretje gaan! De lieve en goede leidsters die goed voor de kinderen zorgen, het vele buiten spelen en de dieren die rond lopen rondom de speelplekken maken het een gemoedelijke en fijne omgeving voor de kinderen!
Leuk om op deze manier meer betrokken te mogen zijn bij Knorretje!

Hallo mijn naam is Marjan van den Hoorn en de moeder van Harm  Harm gaat op de maandag , woensdag en donderdag met heel veel plezier naar Knorretje. Het spelen met de kinderen en de liefde van de leidsters maakt dat het helemaal leuk vind! Wij zijn bij Knorretje terecht gekomen door de goede ervaring van mijn collega's, we zijn daar wezen kijken en zijn na die tijd ook nergens anders meer geweest , het voelde direct goed!Toen er een oproep kwam voor de oudercommissie dacht ik dan ook , net wat voor mij, meedenken en iets kunnen beteken voor Knorretje,  maar bovenal voor de kinderen.We zullen met de oudercommissie aanwezig zijn op de evenementen van Knorretje, om daar ons steentje bij te kunnen dragen.Ik heb er ook veel zin in.

Ik ben Marie-Christine Beekhuis en trotse moeder van Guus.Guus is 2 jaar oud en gaat op de maandag  en  de dinsdag met erg veel plezier naar Vlindertje.Als ik Guus ophaal zie ik dat hij heeft genoten van zijn dag op Vlindertje. Dat bevestigd mij dan ook dat wij de goede keuze hebben gemaakt om Guus hierheen te brengen.Wij waren door de goede verhalen en ervaringen van collega's nieuwsgierig geworden naar Knorretje. Na een rondleiding van Sanne waren wij zo enthousiast dat we Guus gelijk hebben aangemeld.We hoefde niet lang te wachten want Vlindertje was in de aanbouw en was op dat moment bijna gereed☺        Als lid van de oudercommissie denk ik mee over bepaalde zaken of evenementen bij Knorretje. Het belangrijkste vind ik hierin dat ik de stem van de ouders vertegenwoordig.Dus heb je een vraag, opmerking of een klacht , spreek mij aan of mail naar de oudercommissie,  dan gaan we hiermee aan de slag.

Via deze weg wil ik me graag even kort aan jullie voorstellen. Mijn naam is Arianne en ik woon sinds 8 jaar met veel plezier in Harderwijk samen met mijn man Johan, zoontje Daniël en dochter Emmelie. Daniël en Emmelie zitten op Kruimeltje op de woensdag en de vrijdag en hebben  het er ontzettend naar hun zin. Daniël en Emmelie  voelen zich helemaal thuis bij de lieve leidsters, anderen kinderen en de dieren. En juist omdat het een soort tweede thuis is voor onze kinderen, vind ik het mooi om namens de ouders vanuit de oudercommissie iets bij te kunnen dragen aan beleid, kwaliteit en evenementen. Voel je welkom om ons aan te spreken als je rondloopt met vragen, ideeën of opmerkingen.

 -----------------------------------------------------------------------------------------

Verder is onze Kinderdagverblijf aangesloten bij Stichting Klachtencommissie Kinderopvang (sKK) Voor informatie:www.klachtkinderopvang.nl