Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje

 

🌸

IMG-20190710-WA0015.jpg

Beste allemaal,

Ondertussen zitten we alweer in augustus en vliegt de zomer voorbij!

Afgelopen vrijdag bestond Knorretje 14 jaar!  Er was natuurlijk wat moois geknutseld namens de kinderen voor Knorretje & Hans & Els! Wat zijn we blij met het mooie Knorretje, we hopen dat Knorretje nog heel oud mag worden.

Afgelopen week ging ons vriendje Puk mee om te logeren met een kindje wat bijna naar school gaat. Ik vertelde hem dat Puk een grote wens heeft om op een trekker te zitten...Puk had geluk, want Harm ging naar een trekker weekend en al snel volgde daar een foto van een gelukkige Puk & een gelukkige Harm op een trekker!  Mooi om zo mee te kunnen genieten.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van de open dag op zaterdag 21 september, maar ook met het inplannen van de nieuwe stagiaires. Vanaf september zullen zij langzaam weer beginnen. Voor iedere stagiaire hebben we een stagiaire boekje gemaakt die we met hen doornemen, qua uitleg over Knorretje en de werkzaamheden. Het is leuk dat we nu weer 2 studentes terug krijgen die hier eerder stage hebben gelopen en dat ze Knorretje toch wel hebben gemist.

 

Open dag.

De open dag zal zijn op zaterdag 21 september!  We hebben ook een Facebook evenement aangemaakt, om meer info op te delen! Leuk om te volgen, Bij de open dag is iedereen welkom. Vandaag hebben we de bevestiging gehad dat Renee ballonnen figuren komt maken, erg leuk voor de kinderen. Ook hebben we weer een mooie oude trekker weten te regelen, komt er een springkussen van Boerderij Pret en komen er lekkere ijsjes van Torino.. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke dingen te doen en te beleven!

 

Stagiaires gezocht!

We hebben nog een aantal plekjes vrij voor nieuwe stagiaires voor het schooljaar 2019-2020. Voor meer info, zie het kopje 'Stagiaires' mailen kan naar sannekdvknorretje@hotmail.com

De oudercommissie zoekt nieuwe leden.

De oudercommissie vergaderen 4x in het jaar en helpen mee met evenementen bij Knorretje, ook organiseren zij de ouderavonden en denken ze mee over verschillende dingen. Zij hebben daarin contact met Hans en Els Langelaan, Lijkt dit je leuk om hierin een steentje bij te dragen, mail dan naar ocknorretje@hotmail.com

Een fijne week, Groetjes Sanne