Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje

 
img1622200757688.jpg

Welkom op onze site

Hallo allemaal,

Vacature

Gezocht: Pedagogisch medewerker🌸


Ben jij ook zo gek op kinderen? Hou je van het buitenleven en kan je goed met dieren? Dan is dit misschien wel de baan van jou!
Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega die ons team komt ondersteunen. We zoeken een pedagogisch medewerker die 2 á 3 dagen beschikbaar is.
Bij het agrarisch kinderdagverblijf Knorretje draait het om buiten zijn. We geven de kinderen de ruimte om zichzelf te ontwikkelingen en ondersteunen waarbij nodig. Bij Knorretje zijn we voorstander van voorlezen. We werken in verticale groepen.


🌸Ben jij…
* In het bezit van een kwalificerende opleiding, en heb je al werkervaring met kinderen van 0 tot 4 jaar? Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)
* Flexibel en beschikbaar voor 19-24 uur?
* Een gezellige collega met passie voor je werk?


🌸Wij bieden...
* Een uitdagende baan bij het liefste kinderdagverblijf.
* Uurloon in schaal 6 tussen €2.128,- en €2.899,- bruto per maand op basis van 36 uur en arbeidsvoorwaarden conform cao Kinderopvang.
* Een team met leuke en gezellige collega’s.
* Ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen.


Geïnteresseerd?


Neem dan contact met ons op! Je kan mailen naar: elskdvknorretje@hotmail.com

 

------------------------------------------------------------------------------

 

Ook staan de Weetjes en wist je dat'jes weer op de site. Veel leesplezier!

Thema Zomer, Oef wat warm.

Maandag 14 juni start ons nieuwe thema over de zomer, Oef wat warm.

We gaan starten met een vertelplaat over de zomer. We gaan kijken wat de kinderen al weten en kunnen benoemen hierbij, dit ter introductie. Deze vertelplaat zal ook op onze Facebook pagina komen te staan, als je het leuk vind om thuis mee bezig te gaan. 

Met een vertelplaat werken we graag bij Knorretje, je kunt dit op verschillende manieren gebruiken en ook voor de verschillende leeftijden. Er is van alles te zien! De kinderen kunnen zelf zoeken, met een beetje fantasie kun je er een verhaal om heen vertellen, maar ook kunnen er vragen gesteld worden, waar zie je de vlieger? Wat voor kleren doe je aan als je naar het strand gaat?  Wat zien we? Of ben jij weleens naar het strand geweest? Je krijgt hele leuke gesprekjes met de peuters. 

Onze tweede activiteit in deze week is wanneer Puk op bezoek komt, maar oh Puk heeft het wel erg warm met zijn sjaal om en muts op. Samen gaan we een oplossing bedenken en vragen we Puk als hij/zij zijn zwembroek aan heeft en een ijsje in zijn hand of Puk het al minder warm heeft!

We gaan een papieren strandemmertje knutselen met de kinderen en gaan het spel drijven en zinken doen. Allereerst wordt de kinderen uitgelegd wat drijven betekent en wat zinken is. Met verschillende voorwerpen gaan we dan onze proef uitproberen!

Bij de laatste week pakken we de ijsvormpjes bij de dagopening erbij en zullen we samen met de kinderen zelf ijsjes maken van een beetje ranja en water. Voorgaande jaren waren de kinderen dan erg trots op hun zelfgemaakte ijsjes. Dit smaakt natuurlijk extra lekker! Ook gaan we met de kinderen ijs verkopen vanuit het huisje, met (nep)geld, ijsco's en een mooie ijskaart met verschillende kleuren. Hierbij oefenen we de kleuren met de kinderen. 

Een leuk liedje passend bij dit thema, op het zelfde wijsje als olifantje op de stoep.

'Olifantje op het strand
Geef je pappa toch een hand
Anders raak je de weg nog kwijt
En dan heb je straks nog spijt
Olifantje op het strand
Geef je pappa toch een hand'

 

Ouderportaal.

Sinds mei 2021 werken wij bij Knorretje met het digitale ouderportaal van Jaamo. Wij plaatsen hier de leuke foto´s van de dag in, en ook schrijven wij er een leuk verhaaltje bij in het schriftje. Ouders hebben we voor nu de keuze gegeven om aan te vinken voor een digitaal schriftje of handgeschreven schriftje.  Ook kunnen ouders een berichtje of bijzonderheden melden via dit handige portaal, en ook vakanties van de kinderen kunnen ingevuld worden. Nieuwe ouders krijgen de inloggegevens bij de inschrijving. Het is nog even wennen maar we krijgen al leuke positieve reacties vanuit ouders en ook van leidsters.

Mocht u als ouder vragen over het portaal hebben, of lukt er iets niet dan kunt u het beste Niels Langelaan hierover een mailtje sturen, zijn mailadres is kinderdagverblijfknorretje@hotmail.com

Facebook.

Wekelijks zullen we iets plaatsen op onze Facebook pagina 'Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje' Bedankt voor alle leuke reacties de afgelopen jaren en blijf ons gerust volgen.

 

Bij  Knorretje laten we het Ek niet zomaar voorbij gaan! Wanneer het Nederlands Elftal een wedstrijd speelt op een opvangdag mogen de kinderen verkleed in het oranje komen, leuk dat er al zo gehoor aan wordt gegeven! We zien veel hulpjes van het Nederlands Elftal!

We oefenen met de kinderen al Hup Holland Hup en hebben nieuwe (oranje) ballen om mee te voetballen! Buiten is het bij de groepen ook mooi versierd!

Sportieve groet, het team van Knorretje.