Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje

 
thumbnail_IMG-20200107-WA0002.jpg

Een stralend 2020!

Hallo allemaal,

Afgelopen vrijdag hadden we ons nieuwsjaarsetentje met de bijna alle collega's en partners. We hebben gezellig samen gegeten, ieder jaar keert het spijker slaan ook weer terug, wat altijd erg gezellig is en we worden altijd erg fanatiek! Natuurlijk hebben we ook gedanst op de dansvloer van Zaaltje Horst, een gezellige avond!

Het volgende thema wat we bij Knorretje hebben is eind januari de Nationale Voorleesweek. Knorretje is een groot voorstander van voorlezen en dus willen we hier graag extra aandacht aan besteden. Er is 1 boek wat dan landelijk het voorleesboek is voor peuters, dat is dit jaar 'Moppereend'. Iedere groep heeft het boek al klaar liggen, Ook mogen de kinderen in die week hun eigen lievelingsboekje meenemen en zal de knutsel in het teken van dit thema staan.

Boven aan de site hebben we een nieuwe vacature geplaatst, Wij hopen zo een nieuwe leidster voor ons mooie Knorretje te vinden en te bereiken. Dus ken je iemand, of ben je iemand die het leuk lijkt om bij ons fijne team te komen werken stuur dan een mailtje & C.V. naar elskdvknorretje@hotmail.com .

Een fijne week, Groetjes Sanne