Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje

 
img1622200757688.jpg

Welkom op onze site

Beste allemaal,

De zomervakantie zit er weer op, Ook bij ons beginnen de stagiaires met hun stage op Knorretje. Sommige al een vertrouwd gezicht van eerdere jaren of zelfs zelf op Knorretje gezeten, sommige nieuw. We hebben voor de stagiaires een informatie avond gehouden om ook al kennis met elkaar te maken. We wensen de meiden ontzettend veel plezier en een mooie leerzame stage tijd!   We genieten met de kinderen nog volop van het mooie weer buiten.

 Ouderportaal.

Sinds mei 2021 werken wij bij Knorretje met het digitale ouderportaal van Jaamo. Wij plaatsen hier de leuke foto´s van de dag in, en ook schrijven wij er een leuk verhaaltje bij in het schriftje. Ouders hebben we voor nu de keuze gegeven om aan te vinken voor een digitaal schriftje of handgeschreven schriftje.  Ook kunnen ouders een berichtje of bijzonderheden melden via dit handige portaal, en ook vakanties van de kinderen kunnen ingevuld worden. Nieuwe ouders krijgen de inloggegevens bij de inschrijving. 

Mocht u als ouder vragen over het portaal hebben, of lukt er iets niet dan kunt u het beste Niels Langelaan hierover een mailtje sturen, zijn mailadres is kinderdagverblijfknorretje@hotmail.com

Facebook.

Wekelijks zullen we iets plaatsen op onze Facebook pagina 'Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje' Bedankt voor alle leuke reacties de afgelopen jaren en blijf ons gerust volgen.

Groetjes het team van Knorretje.