Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje

 

🌸

Site.jpg

 

Wij zoeken een nieuwe collega!

Knorretje is een Agrarisch kinderdagverblijf met een huiselijke sfeer en veel liefde voor de kinderen & dieren.  We hebben 5 groepen met kindjes n de leeftijd  van 0 tot 4 jaar.

De vacature is voor 1 dag in de week met mogelijkheid tot meerdere dagen en regelmatig invalwerk.

Ben je enthousiast, flexibel ingesteld, lief voor het kind en veel gevoel en passie voor het zorgen van het jonge kind? Ben je als collega serieus, gemotiveerd en vind je het leuk om in een mooie omgeving te werken. Dan kun je je sollicitatie en CV. sturen naar elskdvknorretje@hotmail.com ter attentie van Els Langelaan.  Wie weet zien we je snel!

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Beste allemaal,

Het volgende thema begint en dat is Pasen!  Afgelopen week zijn de kuikentjes geweest van de Klickboerderij en iedere dag zijn de kuikentjes op bezoek bij de kinderen . We proberen dit ieder jaar weer terug te laten komen, omdat het zulke mooie momenten geeft samen met de kinderen. De een vind het best spannend, en de ander durft het al goed te aaien. De ogen van de kinderen spreken boekdelen en soms als kindjes meerdere dagen komen hebben ze op de laatste dag een kleine overwinning voor zichzelf!

Ook zullen we met de kinderen eieren eten en eieren verstoppen, het Paasverhaal wordt verteld op speelse wijze en er komt een lieve Paashaas op bezoek. Weer mooie extra momenten met Puk, Knorretje en de lieve kinderen.

De eerste stagiaires beginnen met afscheid te nemen van hun stage op Knorretje. Dit vieren we met de kinderen bij een tafel moment, we zingen liedjes en zwaaien ze uit met een tissue. Ook is er voor iedere stagiaire een mooi afscheidscadeau gemaakt. We hopen dat we ze hebben kunnen enthousiastmeren voor het mooie vak en hopen dat ze terug denken aan Knorretje als een fijne en leerzame tijd.   Stagiaires die een stage plaats zoeken kunnen altijd mailen naar sannekdvknorretje@hotmail.com

Voor een ieder een fijne zonnige dag!

Groetjes Sanne.