Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje

 

Contact

Planning

Voor vragen over de planning kunt u contact opnemen met Niels Langelaan, zijn mail adres is kinderdagverblijfknorretje@hotmail.com.

Rondleiding

Wilt u graag een kijkje komen nemen of Knorretje iets voor uw kindje is? Dan kunt u mailen naar sannekdvknorretje@hotmail.com en maken wij een afspraak voor een rondleiding.

Als u na de rondleiding een goed gevoel heeft bij Knorretje dan kunt u zich kosteloos inschrijven. Ook hebben we een informatieboekje die we u mee kunnen geven. In dit boekje staat onder andere de visie, de werkwijze en het pedagogisch beleidsplan beschreven.

 

Corona maatregel:

In verband met de maatregelen rondom het Corona virus kunnen wij geen rondleiding bij Knorretje geven, wel hebben wij een rondleiding in een filmpje gezet, die we u kunnen toesturen.  U kunt daarvoor mailen naar sannekdvknorretje@hotmail.com, wij sturen dan ook het informatie boekje naar u toe.

Ook op de site vind u ook de rondleiding als film, onder het kopje 'filmpje' aan de linkerkant van het menu.

Locatie

Adres van Knorretje: Buitenbrinkweg 81 (heel centraal gelegen vlakbij de A28) in Ermelo(Horst).

We zitten dicht in de omgeving van Drielanden en Ermelo. Voor de rest is het ook gemakkelijk te bereiken via de snelweg voor ouders die verder weg wonen.

Algemeen contactpersonen:

Heeft u overige vragen, dan kunt u mailen naar kinderdagverblijfknorretje@hotmail.com

of bellen naar:

Niels Langelaan: 0626803720

Lizzy Langelaan: 0647319134