Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje
Agrarischkinderdagverblijf Knorretje
 
uitspraak.jpg

Waar kies je voor bij Knorretje?

Bij iedere opvang is er een kinderboerderij met geiten, schapen en kippen.Ook hebben we twee koeien, Dorus de Ezel en Milo de pony.
Vanaf de buitenspeelplaats hebben de kinderen direct contact met de dieren.
Alle dagen ( zover het mogelijk is ) gaan we de dieren brood geven, gewoon even de dieren lekker verwennen en uiteraard ook lekker buiten spelen.De kinderen mogen ook van thuis brood meenemen voor de dieren. Zo raakt uw kind vertrouwd met de dieren hier op Knorretje.

Buiten hebben we een trampoline, glijbanen, een huisje, fietsen, en auto’s  waarmee de kinderen kunnen spelen. Maar er zijn ook boekjes en blokjes voor buiten.Ook kunnen we voetballen, of lekker een boekje lezen op het gras. We zijn een groot voorstander van veel buitenspelen. Dit doen we graag op elk moment wanneer het mogelijk is. Dit is afhankelijk van het weer. Als we niet buiten gaan spelen, zullen de leidster een creatieve binnenactiviteit verzinnen, dit met oog op de groei en ontwikkeling van het jonge kind. Zo blijven de kinderen geprikkeld om zich te blijven ontwikkelen.

Knorretje werkt met een vast en hecht team van professionele leidsters en gemotiveerde stagiaires. De leidsters en stagiaires zorgen er elke dag voor dat uw kind een leuke en gezellig dag heeft beleefd. 

Vanuit gemeente Ermelo zijn wij aangesloten bij het VVE programma Puk en ko. Dit is een educatieve en speelse wijze om de kinderen te leren over rekenen, taal en sociaal emotionele vaardigheden.

Jaarlijks worden er veel evenement georganiseerd. De jaarlijkse evenententen zijn het schapenscheerdersfeest, opa en oma week, carnaval, sinterklaas en nog veel meer. 

Onze visie vanuit het Knorretje is dat we de kinderen laten zijn zoals ze zijn. We geven ze alle ruimte om zich te ontplooien. We kijken naar ieder kind individueel en we proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij haar/zijn ontwikkeling. We geven het kind hierin de ruimte om zich te ontplooiien en stimuleren dit. 

Tot slot proberen wij als team van Knorretje er alles aan te doen om de kinderen een mooie dag te geven .