Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje

 

Kruimeltje en Knorretje ,Kaboutertje en Vlindertje

Bij kinderdagverblijf Knorretje heb je vier gebouwen waarin de opvang plaats vind. Het eerste gebouw heet Knorretje, op de benedenverdieping is de opvang. We hebben een mooie sfeervolle ruimte waar de kinderen op de dag aanwezig zijn. de groep zijn er rustige kleuren, verder is de ruimte erg knus. Boven hebben we nog een speelzolder, als het regent kunnen we lekker boven spelen. Ook is er boven nog een kantoor en tevens een ruimte waar de leidsters de pauze kunnen doorbrengen.


Bij het gebouw van Knorretje is er een mooie buitenspeelplaats met aangrenzend een eigen kinderboerderij. De kinderen hebben direct vanaf de speelplaats contact met de dieren , ook geven we ze alle dagen brood. Bij de buitenspeelplaats hebben we genoeg speelgoed, ook een ingebouwde trampoline, al jaren een groot succes bij de kinderen.


Kruimeltje heeft ook een mooie lichte ruimte, de kleursamenstelling en de indeling van de ruimte is identiek als de ruimte van het gebouw van Knorretje, alleen is de ruimte iets kleiner. De buitenruimte van kruimeltje is heel ruim en heeft een schitterend mooi uitzicht op een hele oude eik en verder landerijen. Bij Kruimeltje is er ook een eigen kinderboerderij!


Vlindertje is het nieuwste gebouw, de groep is (zoals altijd op Knorretje ) een verticale groep. De groep bestaat uit 12 kinderen , bij de opvang hebben we een aangrenzende kinderboerderij. Vlindertje is een mooi ruim gebouw, met rustige kleuren en een schitterend uitzicht op het landschap.


Sinds dit juli 2018 is er een nieuwe gebouw geplaats met twee groepen, genaamd Kaboutertje en Kikkertje. Buiten speelplaats zijn identiek aan de rest van gebouwen. Er bevind zich een trampoline, schommel, grasveldje, wipwap en speelgoed. De buiten speelplaatsen van de groepen grenzen aan elkaar. Hierdoor kunnen de kinderen ook contact hebben met de andere kinderen. Net echte buren zo! Er zal binnenkort ook een dierenweide worden gerealiseerd die aan beide groepen zullen grenzen. Dit gebouw is het hoofdgebouw van Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje. Hier bevinden zich boven de kantoren van Els& Hans en Lizzy & Sanne. Ook is er een pauze ruimte voor de leidsters.